Automate your Marketing
with Womplify




 
terengganu kiter FotoPage

By: terengganu kiter

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  >  >>]    [Archive]
Monday, 21-Apr-2008 07:32 Email | Share | | Bookmark
dah berpindah daaa.....

since dah takde apa nak update dalam FP ni .... better wrap up and move to a new blog....feel free to comment my part time hobby in

http://www.photoblog.com/terengganukiter/


Wednesday, 8-Aug-2007 20:38 Email | Share | | Bookmark
Me'water colour' kan foto

 
 
 
View all 42 photos...
Bila tension dan kebosanan berada di tahap kemuncak.....asyik buat mende sama saja tiap-tiap hari. Hari ni try pakai effect 'water colour' pada gambar-gambar yang sedia ada....cara menghilangkan tension dan boring......



Monday, 30-Jul-2007 19:09 Email | Share | | Bookmark
testing Fuji s9500

 
 
 
View all 42 photos...
Welcome back.....test power Fuji s9500 ....
please view and leave comments on my new photoblogs..
http://www.photoblog.com/terengganukiter/



Monday, 26-Feb-2007 12:25 Email | Share | | Bookmark
kehilangan yang amat terasa.....

sejak bebudak takder ni ....malas betul nak update fotopage ni....yele model takder so takder ler foto yang nak di paparkan.....anyway .....lenni insyallah kalau ada masa nak update blog pulak....orang kate 'back to nature'.......lagipun still lagi dalam proses belajar untuk shoot gambar nature.....any comment are welcome.....saya budak baru belajar ......



Monday, 19-Feb-2007 14:35 Email | Share | | Bookmark
kekejaman zionis bangsat yahudi

asyahid Hafid Al-Masri

dah takder lagi perkataan yang selayaknya dalam kamus dunia ni untuk menggambarkan kejahatan si bangsat rejim yahudi laknatullah.....
Hafid Al-Masri... Kanak kanak Palestine yang dibunuh Israel.....teringat pulak kat anak aku kat kampung ....insyallah tempat arwah dah confirm dalam syurga Allah....kita pulak masih jauh lagi.....bukan kejahatan rejim zionis sahaja yang nak kena fokus tapi setakat mana reaksi umat islam terhadap isu palestin dan pendekatan ke arah islam pun nak kena bagi perhatian serius... .moga Allah tetapkan hati dan beri petunjuk kepada seluruh Umat Islam kejalan yang benar dan diberkati Allah. Amin


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net